Til forsidenVelkommen
Til forsiden
Velkommen

Kennel Chill out berner stueopdræt med stambogsføring i DKK/ FCI.

Blev i 1997 fascineret af mødet med min første berner og har siden vist at jeg aldrig får anden race. Deres blide sind og smukke ydre passer perfekt.

blev i 2010 opdrætter til mit første kuld på hele 10 hvalpe.

En fantastisk oplevelse og følge dem fra dag 1. Da viste jeg det netop var denne race jeg ønskede og blive opdrætter af fremover, og valgte derfor at tage dkk´s opdrætteruddannelse.

Målet med mit opdræt er dejlige hunde med bløde kærlige sind, godt helbred og ikke mindst vidunderlige familie hunde.

Kennel Chill out berner på en dejlig landejendom, i Midtjylland mellem vejle og Giveskud med udsigt over hestefolde, marker og tæt på skøn natur.

Her er hundene familiemedlemmer og kommer altid i første række.

Hundene har deres egen træningshal og legeplads i baghaven så de kan bruge hovederne og muskler hver dag og holde sig i topform. Træner også ude og går en masse ture i forskelligt miljø, uden for hjemmet. For mig er det vigtigt en hver hund trives og er glad.

har et værelse i den roligste ende af huset udelukkende til hundene, som f.eks bruges til når der er hvalpe så tæven og de små har ro.

Skulle du få lyst til et besøg så tøv ikke med at tage kontakt, vi har altid døren åben for besøg, uanset om du ønsker viden og racen, vil skrives op til en hvalp i fremtiden, bare ønsker og møde hundene , eller få en go general hundesnak.

Uddannelser og kurser.

Dkk opdrætteruddannelse.

Hundemassage til husbehov.

Zoneterapi for hunde til husbehov.

Lydighedskurser for hvalpe og undghunde.

Førstehjælp til hund

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE